29 ene 2023
La navegación por la web muy fácil. Información muy clara sobre tallas y medidas. Elegi dos prendas para regalar a mi hijo. Por el estilo, estaba convencida que le encantarian y egectivamente, exito total. Y un 10 en calidad, confección y acabado. Felicidades equipo!!
Non me gustou que ainda sabiades a camiseta que iba mercar (era un cambio), non me avisaran que en 2 días ían poñer un desconto.
Tampouco me gustou que a devolución da prenda anterior fose a Barcelona, cando eu pensaba que estaba a mercar en Galiza. Non teño nada en contra de Barcelona nin de Cataluña, pero gústame mercar o máis preto da casa polo tema das emisión de CO2.
Polo resto, penso que é un proyecto moi chulo e con diseños moi orixináis
Polo resto, penso que é un proyecto moi chulo e con diseños moi orixináis
Respuesta de NWHR Clothing
3 feb 2023
Moitas grazas polo comentario, esto axudanos definitivamente a crecer.
E moi importante estar suscrito a newsletter por que alí comunicamos o fin e os inicios dos descontos, de feito, propusimos darte un desconto adicional para este cambio pero lamentablemente chegamos tarde.
Por último, fixemos o cambio de almacén xa que a maior parte das compras son de Madrid, Barcelona e fora de España. Agradecemos a preocupación en reducir as emisións, ese e un dos nosos obxectivos, de ahí o cambio de almacén a Barcelona.
Moitísimas grazas polo apoio e o comentario