11 ene 2023
Pedí unas cremas de la marca Lierac, aproveché para coger un cofre que estaba en oferta e incluya el sérum, y la verdad todo fenomenal. El envío llegó rapidísimo (2 días) me pusieron de regalo unas muestras de contorno de otras marcas y una taza navideña :)
Me pareció un detallazo, además de incluirme un regalo de la marca (minitallas de la crema diurna, nocturna, contorno de ojos y mascarilla). Volveré a repetir sin duda.
El servei de paqueteria no és l'adequat. Quan han truca pel videoporte, he obert però, per algun motiu que desconec, la pantalla ha quedat fosca i no em permetia obrir. LLavors ha sonat el mòbil i després de DOS sons han penjat. He trucat immediatament i el missatger em diu que ja marxava. Li he dit que acabava de trucar i que jo l'estava esperant. Ha pujat i quan m'he queixat de que només havia fet dos trucs m'ha dit que jo no tenia ni idea com funcionava sel servei de paqueteria. Li he contestat que conec poc el servei de paqueteria, però sí conec bé el servei d'atenció al client i que creia que el que ell havía fet no era correcte. M'ha dit que tenien dos minuts per lliurar cada paquet. Crec que haurieu de canviar de servei de paqueteria perquè la seva professionalitat és pèssima.