Cómo Trusted Shops impide que se publiquen opiniones falsasOpinionescovicaemporda.com
Cuando envío las cajas no pone el remitente y la persona a la que le hago el obsequio no puede saber quien le ha hecho el regalo
Respuesta de covicaemporda.com
Muchas gracias por compartir su opinión. Lamentamos las molestias ocasionadas por este detalle en el envío. Tomamos nota del comentario y mejoraremos el proceso para que el nombre del remitente figure claramente en los pedidos regalo, ofreciendo así una experiencia más cuidada. Agradecemos su ayuda para seguir mejorando.
a lado de uno vina bueno el compra online esta muy facil y bien reglada
Respuesta de covicaemporda.com
¡Muchas gracias por su valoración y por sus palabras!
Nos alegra saber que le ha gustado el vino y que la compra online le ha resultado fácil y bien organizada. Trabajamos para que todo el proceso sea rápido y cómodo, así que su comentario nos motiva a seguir mejorando.
Respuesta de covicaemporda.com
Moltes gràcies per la confiança. La seva valoració ens anima a continuar oferint el millor servei possible.
Respuesta de covicaemporda.com
Gràcies per les 5 estrelles i per confiar en nosaltres. Esperem tornar-la a atendre ben aviat.
Respuesta de covicaemporda.com
Moltes gràcies per la vostra valoració. Ens alegra saber que l'experiència de compra online ha estat positiva.
Tracte de 10
Personal molt amable i molt bon tracte tant per telèfon com en persona
Respuesta de covicaemporda.com
Moltes gràcies per les teves paraules! Ens fa molt feliç saber que el nostre equip ha pogut oferir-te un servei excel·lent, tant per telèfon com en persona. Tornaràs a veure’ns aviat!
La rapidessa i atenció al client, a més dels productes que son molt bons
Respuesta de covicaemporda.com
Gràcies per la teva confiança! Ens fa molta il·lusió saber que valores tant el tracte com els nostres productes.
No van avisar de quan va sortir el producte de magatzem, només quan ja estava en repartiment.
Respuesta de covicaemporda.com
Gràcies per la teva valoració.
Ens sap greu si la comunicació no va quedar del tot clara. Sí que enviem un correu electrònic quan la comanda surt del nostre magatzem, però pot ser que hagi anat a la carpeta de correu brossa o s'hagi enviat més tard. En tot cas, prenem nota per millorar i assegurar-nos que la informació arribi correctament. Esperem que gaudeixis del teu producte :)
Respuesta de covicaemporda.com
Gràcies per la teva valoració! Les 5 estrelles ens animen a seguir treballant amb entusiasme.
Respuesta de covicaemporda.com
Moltes gràcies per valorar-nos amb 5 estrelles! Ens fa molt feliços saber que la teva experiència ha estat positiva.
Me ha gustado mucho la variedad de productos que tienen !!!
Respuesta de covicaemporda.com
¡Muchas gracias por tu comentario! 😊 Nos alegra saber que te ha gustado la variedad de productos. Trabajamos con mucha dedicación para ofrecer lo mejor de nuestra tierra, y leer mensajes como el tuyo nos motiva aún más. ¡Te esperamos pronto para seguir disfrutando juntos!
Molt bon Tracte
Tracte , lloc , explicació
Respuesta de covicaemporda.com
Gràcies per la teva valoració i per destacar el tracte, el lloc i l'explicació! 😊 Ens alegra molt saber que l’experiència Covidegust ha estat positiva. Ens esforcem perquè cada visita sigui propera, acollidora i plena de bon vi i bones històries. Esperem veure’t de nou molt aviat! 🍷✨
Respuesta de covicaemporda.com
Moltes gràcies per la teva valoració de 5 estrelles! Ens fa molta il·lusió saber que has gaudit del vermut negre Pocasolta. És un plaer poder fer-te arribar l’essència de l’Empordà a casa teva. Salut!