Los clientes destacan la excelente calidad del aceite y otros productos ofrecidos. La rapidez y eficiencia en la entrega de los pedidos es muy valorada. Además, la amabilidad y eficacia en la atención al cliente reciben comentarios positivos. La mayoría opina que la web es intuitiva y fácil de usar. Algunos clientes echan de menos detalles previos o un contacto más personalizado en la atención. Se sugiere mejorar la información sobre el stock y ampliar la disponibilidad del servicio y la web en catalán como primera opción. También varios clientes mencionan la falta de información o comunicación previa sobre la entrega y la posibilidad de seguimiento del pedido.
Cómo Trusted Shops impide que se publiquen opiniones falsasOpinioneshttps://cooperativalagranadella.cat/
Fa anys que sóc client en nom meu o de la meva esposa i quand teníem contacte telefònic teníeu el detall d'adjuntar amb la comanda un pot d'olives
Malauradament amb el Internet això s'ha perdut i es una llàstima.
També dir que a la web millor seria tot o primer en català, no tots sabem anglès.
Moltíssimes gràcies! 💚
Comentaris com el teu ens ajuden a seguir millorant el nostre servei. En prenem nota!
Un dels millors olis que he tastat
M’agrada el gust, sobretot, es clar. Ni masa fort ni massa insípid.
Tant per les amanides com per cuinar, per a mi és un oli excellent.
El servei a domicili sempre en el temps que s’indica.
Respuesta de https://cooperativalagranadella.cat/
És un plaer per a nosaltres llegir una opinió com aquesta! Gràcies de tot cor! 💚
Ens fa molt feliços saber que t’agrada l'oli Degustus, per això volem recomanar-te les olives, olivades o xocolata 😊 Si ho tastes, esperem el teu feedback 😉
Ep!
Coi! Havia posat en català i ara em surt en castellà!
El web està bé, tal l:había fet servir en anys anteriors.
Pel que fa a l'entrega s'agrairia que es comuniqués amb anticipació per poder ordenar la vida.
El personal que va fer l'entrega, chapeau! Amb les i col.laboradors.
Respuesta de https://cooperativalagranadella.cat/
Gràcies per compartir la teva experiència! 💚
Tot i que ens agradaria que la plataforma ens donés l'opció de dirigir-nos als nostres clients en català, no ofereix l'opció. Pel que fa al transport, hi ha l'opció de demanar que avisin abans d'entregar, només cal sol·licitar-ho.
L'oli és dels millors que he tastat i des de fa molts anys és l'oli que usem a casa per amanir. Si tens qualsevol problema t'ho solucionen deseguida. Personal molt eficient i amable. Per altra banda, han millorat molt el servei de transport i tot funciona molt bé.
Moltíssimes gràcies! 💚
Comentaris com el teu ens animen a seguir cuidant cada detall,
Tot molt fàcil i ràpid
Respuesta de https://cooperativalagranadella.cat/
Contents que l'experiència hagi estat satisfactòria. Esperem que ho gaudiu molt! 💚
Muchas gracias, Montse! ☺️
Oli excel.lent
Moltes gràcies, Eva, per la teva valoració tan positiva! 💚
Gràcies per valorar-nos amb 5 ⭐! 💚
Respuesta de https://cooperativalagranadella.cat/
Gràcies per la seva valoració 💚
El producte és de super bona qualitat !!! La gestió via web és excel·lent així com l'atenció a la clientela. Caldria millorar una mica el servei de transport ja que no t'avisen amb temps de l'entrega, la qual cosa dificulta l'entrega.
Moltíssimes gràcies! 💚
Comentaris com el teu ens animen a seguir cuidant cada detall, prenem nota del transport.
Respuesta de https://cooperativalagranadella.cat/
Gràcies per valorar-nos tan positivament! 💚
Respuesta de https://cooperativalagranadella.cat/
Gràcies per compartir la teva opinió! 💚
Gràcies per la seva valoració! 💚
Respuesta de https://cooperativalagranadella.cat/
¡Moltes gràcies per valorar-nos tan positivament! 💚
Ens fa molt contents saber que tot el procés de compra ha estat satisfactori ☺️
El mejor aceite d’oliva para deleitar mi paladar
Respuesta de https://cooperativalagranadella.cat/
¡Muchas gracias por valorarnos tan positivamente! 🤗
Nos encanta saber que te ha gustado nuestro aceite. En nuestra web puedes encontrar diferentes recetas para probarlo 💚
tot bé
Respuesta de https://cooperativalagranadella.cat/
Gràcies per compartir la seva experiència. Creu que hi ha algun aspecte que podríem millorar? Ens ajudaria molt ☺️
Las ofertas
Respuesta de https://cooperativalagranadella.cat/
¡Muchas gracias por tu valoración! 🙌🏽
Si nos explicas un poco más, seguro que nos ayudará a mejorar ☺️
L’Oli es excelent, bona qualitat, color i gust, nomès utilitzo aquest oli per tot.
I el servei es excelent. Fas una comanda i màxim dos dies, ja el tens a casa.
Respuesta de https://cooperativalagranadella.cat/
Moltíssimes gràcies per compartir la teva opinió! 💚
Comentaris com el teu ens animen a seguir cuidant cada detall 😊
Gràcies per la seva valoració! 💚
Si ens expliquen una mica més, segur que podrem millorar l'experiència 😉
Me gusta el producto. Ya lo he comprado en otras ocasiones. La entrega ha sido rápida con un embalaje en perfectas codiciones
¡Muchas gracias! 💚
Nos hace muy felices saber que te ha gustado 😊