La mayoría de los clientes destacan la excelente calidad del aceite y los productos ofrecidos. Muchos valoran positivamente la rapidez con la que reciben sus pedidos. Los usuarios consideran la web intuitiva y fácil de usar. Los clientes también aprecian la amabilidad y eficiencia del personal. Algunos clientes sugieren mejoras en los idiomas y opciones de la web, especialmente la incorporación del catalán, y expresan insatisfacción por el trato únicamente en castellano. Además, se mencionan dificultades con el seguimiento del envío y la comunicación previa a la entrega. Algunos echan de menos detalles personalizados en la atención.
Cómo Trusted Shops impide que se publiquen opiniones falsasOpinioneshttps://cooperativalagranadella.cat/
Oli de qualitat, d'un entorn entranyable
L'oli que es produeix a la comarca és de màxima qualitat. És una gran sort que ens pugui arribar a casa sense esforç... però això no és excusa per deixar de fer una visita a La Granadella, d'on tenim grans records, del lloc i de les persones.
Respuesta de https://cooperativalagranadella.cat/
Moltes gràcies per aquestes paraules, ens han fet molta il·lusió! 💚
Ens encanta saber que a més de gaudir del nostre oli, també guardeu un bon record de la Granadella i de les persones que en formen part. Esperem continuar formant part de casa vostra durant molt de temps! ☺️
Fa anys que sóc client en nom meu o de la meva esposa i quand teníem contacte telefònic teníeu el detall d'adjuntar amb la comanda un pot d'olives
Malauradament amb el Internet això s'ha perdut i es una llàstima.
També dir que a la web millor seria tot o primer en català, no tots sabem anglès.
Moltíssimes gràcies! 💚
Comentaris com el teu ens ajuden a seguir millorant el nostre servei. En prenem nota!
Me parece positiu su servei ràpid, me semblaria positiu tambe la opcions de pagar amb bizum.
Respuesta de https://cooperativalagranadella.cat/
Gràcies per compartir la seva opinió! 💚 Ens anotem el suggeriment de pagament per poder-la incorporar en un futur! ☺️
Un dels millors olis que he tastat
M’agrada el gust, sobretot, es clar. Ni masa fort ni massa insípid.
Tant per les amanides com per cuinar, per a mi és un oli excellent.
El servei a domicili sempre en el temps que s’indica.
Respuesta de https://cooperativalagranadella.cat/
És un plaer per a nosaltres llegir una opinió com aquesta! Gràcies de tot cor! 💚
Ens fa molt feliços saber que t’agrada l'oli Degustus, per això volem recomanar-te les olives, olivades o xocolata 😊 Si ho tastes, esperem el teu feedback 😉
Respuesta de https://cooperativalagranadella.cat/
Ens encanta saber que l'experiència de compra amb nosaltres ha estat positiva! Gràcies per compartir-ho! ☺️
Ep!
Coi! Havia posat en català i ara em surt en castellà!
El web està bé, tal l:había fet servir en anys anteriors.
Pel que fa a l'entrega s'agrairia que es comuniqués amb anticipació per poder ordenar la vida.
El personal que va fer l'entrega, chapeau! Amb les i col.laboradors.
Respuesta de https://cooperativalagranadella.cat/
Gràcies per compartir la teva experiència! 💚
Tot i que ens agradaria que la plataforma ens donés l'opció de dirigir-nos als nostres clients en català, no ofereix l'opció. Pel que fa al transport, hi ha l'opció de demanar que avisin abans d'entregar, només cal sol·licitar-ho.
L'oli és dels millors que he tastat i des de fa molts anys és l'oli que usem a casa per amanir. Si tens qualsevol problema t'ho solucionen deseguida. Personal molt eficient i amable. Per altra banda, han millorat molt el servei de transport i tot funciona molt bé.
Moltíssimes gràcies! 💚
Comentaris com el teu ens animen a seguir cuidant cada detall,
Respuesta de https://cooperativalagranadella.cat/
Gràcies per valorar-nos tan positivament! 💚☺️
Respuesta de https://cooperativalagranadella.cat/
Moltes gràcies, Rafael! 💚 Ens encanta saber que l'experiència de compra ha estat positiva ☺️
Tot molt fàcil i ràpid
Respuesta de https://cooperativalagranadella.cat/
Contents que l'experiència hagi estat satisfactòria. Esperem que ho gaudiu molt! 💚
Muchas gracias, Montse! ☺️
Oli excel.lent
Moltes gràcies, Eva, per la teva valoració tan positiva! 💚
Gràcies per valorar-nos amb 5 ⭐! 💚
El producte és de super bona qualitat !!! La gestió via web és excel·lent així com l'atenció a la clientela. Caldria millorar una mica el servei de transport ja que no t'avisen amb temps de l'entrega, la qual cosa dificulta l'entrega.
Moltíssimes gràcies! 💚
Comentaris com el teu ens animen a seguir cuidant cada detall, prenem nota del transport.
Respuesta de https://cooperativalagranadella.cat/
Gràcies per la seva valoració 💚
Respuesta de https://cooperativalagranadella.cat/
Gràcies per valorar-nos tan positivament! 💚
Respuesta de https://cooperativalagranadella.cat/
Gràcies per compartir la teva opinió! 💚
Respuesta de https://cooperativalagranadella.cat/
Gràcies per la seva valoració! 💚
Respuesta de https://cooperativalagranadella.cat/
¡Moltes gràcies per valorar-nos tan positivament! 💚
Ens fa molt contents saber que tot el procés de compra ha estat satisfactori ☺️